Betalingen

Zodra de bestelling is ontvangen, wordt een elektronische factuur naar het e-mail adres dat door de klant opgegeven is verstuurd. De boeken worden naar het adres van de klant verzonden op het moment van het verkrijgen van de betaling door de boekwinkel.

De betaling kan worden verricht door middel van de volgende betalingsfaciliteiten:

1. Paypal

De klant ontvangt een elektronische factuur op het door hem aan de boekwinkel opgegeven e-mail adres. Om deze betalingsfaciliteit te kunnen gebruiken, moet de klant een Paypal rekening openen op http://www.paypal.com/. Het inschrijfprocedure is zeer kort en makkelijk. Zodra de Paypal rekening is geactiveerd, kan de klant moeiteloos de betalingen verrichten voor de door hem gekochte boeken gebruikmakend van een elektronische factuur die naar hem door de boekwinkel gestuurd is.

2. Credit Card

Zodra de bestelling door de klant is gemaakt, wordt een elektronische factuur met een veilige betaalkaart betalingsfaciliteit naar het e-mail adres dat door de klant opgegeven is verstuurd. Alle bekende betaalkaarten worden geaccepteerd.

3. WU of Moneygram

Zodra de factuur is ontvangen, kan de klant het geld via WU of Moneygram diensten naar de boekwinkel overmaken. Bij het overmaken, moeten de volgende gegevens op het overschrijfformulier vermeld worden:

Stichting Orthodox Logos
Zandheuvel 52 B
4901 HW Oosterhout
The Netherlands

Naam van de klant en het factuurnummer dat naar de klant door de boekwinkel verstuurd is.

Artikelen

orthodox-cathedral
Orthodoxe Boeken
Earth
Wereldwijde Verzending
Home
Veilige Betalingen
Home
Beste Aanbiedingen
Winkelwagen
Uitgeverij Orthodox Logos