Pelgrimages naar Griekenland
en Berg Athos

Het is bekend dat de heilige apostelen die voor het eerst voet op Griekse bodem zetten, Jezus Christus in levenden lijve hebben gezien en alle inwoners van dit wonderbaarlijke land over Hem hebben verteld. Dankzij hun verhalen begonnen de Grieken in de Heer te geloven en dit geloof was zo sterk dat zelfs het Ottomaanse juk het niet kon doen wankelen.

Daarom biedt onze partner, de pelgrimage organisator, waarmee Stichting Orthodox Logos samenwerkt u reizen aan naar een land waar, ook vandaag nog, de orthodoxie wordt beschouwd als het fundament van het wereldbeeld. Bovendien worden in Griekenland alle kerkelijke feestdagen als nationale feestdagen gevierd en ieder die zichzelf als een ware gelovige beschouwt, streeft ernaar ten minste eenmaal in zijn leven dit land met zijn aanwezigheid te vereren.

Door Griekenland en Berg Athos te bezoeken, de kerken en kloosters van binnen en dichtbij te ervaren, kunt u kennismaken met de orthodoxe spiritualiteit. Speciaal voor u organiseren onze partners daarom rondreizen naar verschillende spirituele plaatsen in Griekenland en Berg Athos. U zult bijvoorbeeld de gelegenheid hebben om het eiland Ebway te bezoeken, waar pelgrims uit alle landen voor genezing naar de relikwieën van de heilige Johannes de Rus gaan. U zult het klooster van de heilige Efraïm in het stadje Nea Makri bij Athene meemaken en de liturgie bijwonen van de relikwieën van de heilige Nectarios op het eiland Aegina. Een reis naar Berg Athos is een diepe spirituele ervaring waarbij u bijna elke dag kloosters en skites bezoekt, liturgieën meemaakt en gesprekken met de spiritueel ervaren monniken voert.

Orthodox Logos
Orthodox Logos
Orthodox Logos

Pelgrimstocht naar Griekenland

Voor meer informatie over de pelgrimstochten kunt u ons benaderen via [email protected] 

Orthodox Logos
Orthodox Logos
Orthodox Logos

Pelgrimstocht naar Berg Athos

Voor meer informatie over de pelgrimstochten kunt u ons benaderen via [email protected] 

Orthodox Logos
Orthodox Logos
Orthodox Logos
orthodox-cathedral
Orthodoxe Boeken
Earth
Wereldwijde Verzending
Home
Veilige Betalingen
Home
Beste Aanbiedingen
Winkelwagen
Uitgeverij Orthodox Logos